Apartmani, kuće, vile i luksuzi smještaj...
Apartments, houses, villas and luxury accommodation....

TRAGOVIMA SINJSKE ALKE

  • TRAGOVIMA SINJSKE ALKE
  • TRAGOVIMA SINJSKE ALKE
  • TRAGOVIMA SINJSKE ALKE
  • TRAGOVIMA SINJSKE ALKE
  • TRAGOVIMA SINJSKE ALKE
  • TRAGOVIMA SINJSKE ALKE
  • TRAGOVIMA SINJSKE ALKE
Otputujte sa nama na magično putovanje u Dalmatinsku zagoru, poslušajte priču o hrabrim ratnicima i teškom životu u prošlosti. U sadašnjost će vas lagano vratiti mirisi lokalnih specijaliteta koje domaćini na ranču pripremaju dok vi kratite vrijeme jahanjem na konju.

Prateći cestu iz Splita prolazimo mimo stare tvrđave Klis, u prošlosti često nazivane vratima Dalmacije. Prelaskom preko 35km kamene pustoši dolazimo do Sinjskog polja koje izgleda poput popluna od krpica pašnjaka spojenih redovima vrba i topola. U daljini jedva vidljivo u ljetnoj izmaglici vrluda rijeka Cetina. Ovaj nježan i zelen kraj dođe poput osvježenja nakon sive kamene pustoši. U sjevero-zapadnom dijelu ovog zelenog mora, okružen surovim ljepoticama Kamešnicom, Svilajom i Dinarom, u podnožju stare tvrđave Kamičak smjestio se grad Sinj. Atraktivan na svojoj zelenoj podlozi, teško je zamisliti da je nekad bio središte velikih bitki i patnji. Sinj i Cetinska Krajina predstavljaju zanimljivu turističku lokaciju posebno u vrijeme održavanja popularne Sinjske alke koja se održava svake godine na prvu nedjelju u Kolovozu slaveći tako veličanstvenu bitku izvojevanu nad Turskom vojskom 1975 godine.

Dodatne informacije:

Min 4 osobe. Uključuje transfer, vodiča, razgled Sinja, jahanje, ručak. Ručak po izboru uz prethodnu najavu (teleći gulaš sa bižima, domaća peka sa krumpirom, punjene paprike sa prilogom-pire krumpir, roštilj-miješano meso). Uz odabir glavnog jela ide salata i kruh, jedno piće uz jelo, aperitiv, kava Poseban popust za obitelji s djecom! Za više informacija slobodno nas kontaktirajte

Booking

Ime:
Prezime
Telefon:
E-mail:
Predmet:
Vaša poruka:
Adresa: Put Supavla 1, 21000 Split
OIB: 88736190930
MB: 060221909
E-mail: info@delmat-tours.hr
Tel: +385 21 383385
© delmat-tours.hr - All rights reserved.