Apartmani, kuće, vile i luksuzi smještaj...
Apartments, houses, villas and luxury accommodation....

Destinacije

BRIST
Zahvaljujući svome povoljnom položaju, prekrasnim plažama koje se protežu cijelom dužinom mjesta, Brist postaje omiljena destinacija koja svake godine privlači sve veći broj posjetitelja.
CRNA GORA
Zahvaljujući svojim prirodnim ljepotama(prekrasnoj obali, fascinantnim planinama)i znamenitom poviješću i kulturom Crna Gora ne ostavlja ravnodušnim nijednog posjetitelja.
DELNICE
Bogatstvo i ljepota samog grada Delnice očituje se u netaknutoj prirodi koja je okružuje.
DOL
Dol je naselje smješteno nedaleko od mjesta Postira (na otoku Braču). Tipično dalmatinsko naselje,udaljeno nekih 2 km od mora.
DUGI RAT
DUGI RAT
Dugi Rat je malo turističko naselje smješteno između gradova Splita i Omiša. Zahvaljujući prekrasnim plažama i čistom moru idealno je mjesto za odmor, pogotovo obiteljima sa malom djecom.
HVAR
HVAR
Hvar je otok koji pripada skupini srednjodalmatinskih otoka i nalazi se ispred istočne obale Jadranskog mora.
KANICA (ROGOZNICA)
Prekrasno mjesto Kanica nalazi se na obali Jadranskog mora, između Splita i Šibenika. Zahvaljujući povoljnom položaju i blagoj Mediteranskoj klimi idealno je mjesto za odmor tijekom cijele godine.
KOTOR (CRNA GORA)
Na krajnjem sjeveroistočnom dijelu Bokokotorskoga zaljeva smjestio se grad Kotor. Ime grada potječe od latinskog naziva Catarum, a u nekim literaturama se pojavljuje i pod nazivima Decadaron i Dekatera.
KRILO JESENICE
Krilo Jesenice je primorsko mjesto koje se nalazi u općini Dugi Rat.
KRKA
LASTOVO
Lastovo je otok koji upravnom podjelom pripada Dubrovačko-neretvanskoj županiji. Nalazi se 14 km od otoka Korčule (prema jugu).
Marija Bistrica
MOSTAR
OKRUG DONJI
U neposrednoj blizini grada Trogira, na jugozapadnoj strani otoka Čiovo, smjestila su se dva Okruga: Okrug Gornji i Okrug Donji. Imena su dobili kao izvedenice riječi „krug“ budući da su smještena unutar kružnih uvala.
OKRUG GORNJI
U neposrednoj blizini grada Trogira, na jugozapadnoj strani otoka Čiovo, smjestila su se dva Okruga: Okrug Gornji i Okrug Donji. Imena su dobili kao izvedenice riječi „krug“ budući da su smještena unutar kružnih uvala.
OMIŠ
OMIŠ
Omiš je mali slikoviti gradić smješten na ušću rijeke Cetine, a nalazi se između gradova Splita i Makarske. Kroz povijest je bio ozlogašeno gusarsko mjesto, a omiški gusari su bili među najopasnijima na cijelom Mediteranu.
PLITVIČKA JEZERA
PLITVIČKA JEZERA
Plitvice su najveći, najstariji i najposjećeniji nacionalni park. Proglašene su svjetskom prirodnom baštinom 1979. godine čime su ušle pod zaštitu UNESCO-a među prvima u svijetu.
PODSTRANA
Sedam kilometara jugoistočno od centra Splita, na padinama brda Perun, smjestila se Podstrana.
POSTIRA
Osam kilometara od grada Supetra, na sjevernoj strani otoka Brača, nalazi se malo mjesto Postira.
PULA
RISOVAC
Risovac je ime za dva naselja koja se nalaze u Bosni i Hercegovini. Jedno naselje se nalazi u općini Jablanica, a drugo naselje u općini Bosanski Petrovac.
ROGOZNICA
Rogoznica je mjesto koje se nalazi u Šibensko-Kninskoj županiji (32 km udaljen od Šibenika i 60 km udaljen od Splita).
SEVID
Sevid je malo turističko mjesto udaljeno 40 km od Splita i 12 km od grada Trogira.
SINJ
SLATINE
Slatine su malo ribarsko i turističko mjesto na sjeveroistočnoj stani otoka Čiova.
SPLIT
SPLIT
Split je smješten na Marjanskom poluotoku (u srednjoj Dalmaciji).Okružen je planinom Mosor(sa sjevera),te brdima Kozjak (sa sjeverozapada) i Perun (sa istoka).Grad prožet bogatom poviješću i kulturom, te predstavlja tranzicijsku točku svim turistima.
TRIBUNJ
TRIBUNJ
Pitoreskno ribarsko mjesto izraslo u mali turistički gradić koji je zadržao duh malih dalmatinskih mjesta.
TROGIR
Grad Trogir nalazi se 25 km zapadno od Splita u neposrednoj blizini aerodroma Resnik. Prometno je dobro povezan sa svim većim gradovima Hrvatske. Zbog dobre pozicije i prirodne zaštićenosti trogirska luka je omiljena za nautičare.
VLAŠIĆ (BABANOVAC)
Vlašić je planina koja se nalazi u samom srcu Bosne i Hercegovine. Najviši vrh planine zove se Paljenik i dostiže 1943 metara nadmorske visine.
Adresa: Put Supavla 1, 21000 Split
OIB: 88736190930
MB: 060221909
E-mail: info@delmat-tours.hr
Tel: +385 21 383385
© delmat-tours.hr - All rights reserved.